Resimlerden Birini Seçin Ve Doğuştan Gelen Yeteneğinizi Keşfedin

Bu görüntülere bir göz atın. Sizi kendine en çok çeken birini seçin ve doğuştan gelen yeteneğinizi keşfedin.

Bir Resim Seçin

Resimlerden Birini Seçin Ve Doğuştan Gelen Yeteneğinizi Keşfedin
1.Resmi Seçtiniz
Enerji ve titreşimlerle bağlantılı her şeye sahipsiniz, diğer insanların enerjilerine karşı çok hassassınız. Bir kişinin fiziksel ve ahlaki olarak uyumlu hissetmesi için ne yapması gerektiğini biliyorsunuz. İnsanlara doğru meditasyon yapmayı ve başarılı bir şekilde yaşamayı öğretebilirsiniz. Birçok bilgi size açıktır. Doğuştan gelen yeteneğiniz manevi rehberliktir.
2.Resmi Seçtiniz
Karşınızdaki kişi kendisinde henüz rahatsız edici semptomlar hissetmemiş olsa bile, genellikle sağlıklı veya hasta olduğunu hissedersiniz. Hastalığa tam olarak neyin neden olduğunu ve bu sorunla başa çıkmak için ne yapacağınızı sezgisel olarak biliyorsunuz. Bazen bir kişiyi ilk kez görseniz bile, hastalığını nasıl yeneceğini ve bir insan için hangi organın korunması gerektiğini tam olarak bilirsiniz. Doğuştan gelen yeteneğiniz ruhsal şifacılıktır.
3.Resmi Seçtiniz
Doğaya birçok insandan daha yakınsınız. Boş zamanınızı gürültülü bir ortamda geçirmek yerine doğanın yeşil dinginliği ile çevrelenmeyi tercih edersiniz. Doğa, yorulduğunuz ve teslim olmaya hazır olduğunuz her seferinde sizin arkadaşınız ve kurtarıcınızdır. Enerjinizi ve gücünüzü doğa ile iletişim kurmaktan alıyorsunuz. Doğuştan gelen yeteneğiniz çevresel empatlıktır.
4.Resmi Seçtiniz
Hayvanlarla aranızda inanılmaz bir bağ hissediyorsunuz. Bazen onların ne hissettiğini bilebilirsiniz. İnsanlar onlara kötü davrandığında acı çekiyorsunuz. Onlara yardım edebilir, sakinleştirebilir, kurtarabilir ve iyileştirebilirsiniz. Doğuştan gelen yeteneğiniz hayvan empatlığıdır.
5.Resmi Seçtiniz
Çevrenizde olan her şeyi keskin bir şekilde hissediyorsunuz. İnsanlar bir şey söylemeseler bile, akıllarında neler olduğunu anlayabilirsiniz. Dahası, odanın enerjisini bile hissedebilirsiniz, neredeyse her zaman bu yerde ne olacağını biliyorsunuz. Sizi destekleyebilen, desteğinize ihtiyaç duyan insanlarla sezgisel olarak iletişim kuruyorsunuz. Doğuştan gelen yeteneğiniz durugörü.