Resimde Gördüğün İlk Şey Seni Başarıya Götürecek Olanın Ne Olduğunu Söyleyecek

Başarı için bir cevabın olması harika olmaz mıydı? Seni hemen zirveye taşıyabilecek bir kelime hatta bir cümle? Başarı özgüvenden gelir.

Başarılı olma yeteneği, en büyük hayallerinin peşinden gitmek için tekrar tekrar kullanabileceğin benzersiz bir beceri, zihniyet ve yetenek kombinasyonunun sonucudur. Bunu hatırlamak önemlidir çünkü hayatındaki her başarılı yolculuk gelişecektir. Pek çok başarı başlayacak, bazıları sona erecek, ancak daha sıklıkla yol boyunca dönüşecekler, çünkü başarı asla nihai hedef değildir.

Hangi yolun seni başarıya götüreceğini bilmek istiyorsan, resme dikkatlice bir göz at ve ilk önce ne gördüğünü söyle.

Resimde İlk Olarak Ne Gördün?

Resimde Gördüğün İlk Şey Seni Başarıya Götürecek Olanın Ne Olduğunu Söyleyecek
Erkek Gördün
Tüm kararlar senin tarafından alınmalıdır. Cevapları kendi içinde bulmak için kendine zaman ve alan ver. Bu noktada birçok dış etki tarafından kuşatılmış olabilirsin ve bu da kalbinin sesini dinlemene engel olabilir. Belki de şimdi tek ihtiyacın olan şey, düşüncelerini ve hayallerini not almak için sessiz bir oda, kalem ve kağıttır.
Dallar Gördün
Hayatına yeni bir şekilde bakabilirsin. Bilinmeyenden veya değişimden korkmana gerek yok. Bağlantımızı kaybetmekten korktuğumuzda korku ortaya çıkar. Bu amaca sahip olduğumuz her şey olmadan ulaştığımızı sık sık unutuyoruz. Bedenimiz de bizim hediyemizdir. Ona tutunmak ve onunla özdeşleşmek doğaldır. Ancak asla başa çıkamayacağımız sorunlarımız olmadığını da hatırlamakta fayda var. Fiziksel veya duygusal güvenliğinden emin değilsen, etrafında bir koruyucu enerji balonu hayal et. Alternatif olarak, sana zarar verebilecek kişilere görünmezmiş gibi davranabilirsin.
Gökyüzü ve Kuşları Gördün
Bu, her şeyin başlangıcına geri dönmek için bir gönderidir. Son zamanlarda yaşanan aksaklıklar nedeniyle sıfırdan başladığını veya yeniden başlaman gerektiğini hissediyorsun. Her yeni yolculuk, büyümene katkıda bulunacak ve seni inandığın en yüksek otoriteye yaklaştıracaktır. Yolculuğuna tutku, sevgi ve güven ruhuyla başla. İlk adımın, yeni bir şeye başlamak için kendine izin vermektir.
Ampul Gördün
Eksik olduğumuz şeylere odaklanmak doğal bir eğilimdir: para, boş zaman, rahatlama, lüks, iyi yemek veya belki de daha iyi çalışma ve daha iyi yaşam koşulları. Kişisel değerimizin (sahiplik, iş, unvan, para) dış boyutlarımız, yeteneklerimizin, çabalarımızın ve niyetlerimizin gerçek değerini yanlış yansıtabilir. Bize uygunsuz görünen başkalarına abartılı görünebilir ve bunun tersi de geçerlidir! Bir şeyin eksik olduğunu hissediyorsan ve bu duygu seni bunaltıyorsa, enerjini ve dikkatini değiştirmeye çalış.

Share your Results: