Seçtiğin Mandalanın Sana Özel Bir Mesajı Var

Seçtiğin mandalanın sana özel bir mesajı var. Bir mandala seç ve hayatınla ilgili uyum mesajını keşfet.

Bir Mandala Seç

Seçtiğin Mandalanın Sana Özel Bir Mesajı Var
1.Mandalayı Seçtin
Değişim günlerinde yaşadığımızı duyurmak için bu mandala bugün hayatına ulaşıyor. Şimdiye kadar olan her şey senin öğrenmen, büyümen ve güçlenmen gerektiği için oldu. Şimdi güneşin tadını çıkarma zamanı, hayatını her gün en iyisinin henüz gelmediği bir yanılsama ile yaşa, çünkü yanılsama seni mutlu edecek her şeyin hammaddesidir. Bir gün çeşitli koşullar nedeniyle terk ettiğin o hayallere yeniden başlamanın zamanı geldi, cesur olmanın ve sevgiyle çalışmanın zamanı geldi, çünkü evren her zaman en büyük arzularını gerçekleştirmeye kararlı olanlar için sürprizler yapar.
2.Mandalayı Seçtin
Seçimin, hayatında olan her şeyden sorumlu olmadığını, ancak başına gelen olaylar karşısında takındığın tavırdan sorumlu olduğunu hatırlatmak için bugün hayatına ulaşıyor. Öfke asla iyi danışman değildir. Doğanın bilgeliğinde bir insan olman gerektiğini unutma. Hayatının, kararlarının ve tepkilerinin kontrolünü eline al. Öfkeyle, sevgiyle ve inatla iyi argümanlarla yüzleşmeyi öğren. Günlerinin otomatik olarak nasıl daha mutlu olacağını, hayata ve insanlara karşı tutumunun kökten gelişeceğini, sana yalnızca sevgiyi ve refahı çekeceğini göreceksin. Sakin ol ve insanların seni fırtınalarına sürüklemesine izin verme.
3.Mandalayı Seçtin
Seçimin, bugün hayatına seni değerlendirmeye davet etmek için ulaşır: Son birkaç gün içinde elinden gelenin en iyisini yaptın mı? Bugün yaptıkların seni yarın olmak istediğin yere götürecek mi? Kendinin en iyi versiyonu olmak için hayatında ne yapabilirsin? Sen harika şeyler yapmak için doğal olarak yaratılmış bir insansın, kaderin ve hayatın senin elinde. Bu nedenle amaçlarını tanımla, kendini güç, sevgi ve cesaretle doldur. Her gün hayallerinin yolunda ilerle, çünkü ne istediğini bildiğinde ve yeterince güçlü bir şekilde istediğinde, her zaman ona ulaşmanın bir yolunu bulacaksın.
4.Mandalayı Seçtin
Seçimin seni, hayata yeni gözlerle, bir kelebeğin uçuşuna veya gökyüzünün mavisine şaşıran meraklı bir çocuğun gözleriyle bakmaya davet etmek için hayatına ulaşır. Genellikle hayatı büyük bir acele içinde yaşarız, günlük olarak gerçekleşen harika şeyleri ve hayatın bize gönderdiği mesajları kaçırırız. Evrenin yaratıcı gücü senin için en iyisini ister ve her zaman sana ince mesajlar gönderir. Günlerine biraz daha sakinlik, huzur ve mutluluk katmanın zamanı geldi, çünkü sorduğun sorular cevaplanacak ve ancak izin verirsen önüne yeni ve harika fırsatlar çıkacak. İşaretleri dikkatli bir şekilde gözlemlemenin zamanı geldi, çünkü hayat seninle neye ihtiyacın olduğu hakkında konuşmaktan ve seni en iyi yola yönlendirmekten asla vazgeçmez.

Share your Results: