Bir Manzara Seç Ve Hayatının Harika Yönlerini Ortaya Çıkar

Duygusal psikolojiye göre, en sevdiğin manzaranın ana özellikleri, hayatının ve kişiliğinin harika yönlerini ortaya çıkaracaktır.

En sevdiğin manzarayı seç ve ardından harika anlamına hayran kal.

Bir Manzara Seç

Bir Manzara Seç Ve Hayatının Harika Yönlerini Ortaya Çıkar
1.Manzara Seçtin
Olduğun her şeyin ve hayatta olmak istediğin her şeye karşı net amaçları olan, başarıya odaklı, vizyon sahibi bir kişi olarak karakterize edilirsin. Diğer insanların genellikle sorun gördüğü yerde, fırsatlar görürsün ve kartal gibi, iniş çıkışların üzerinde uçar ve hedeflerine odaklanarak uçarsın. Ayrıca dürüst ve doğrudansın, bu yüzden yalancı insanlar seni çok rahatsız ediyor. Karşılaştığın en büyük zorluklardan biri sabırlı olmayı öğrenmektir, çünkü çoğu zaman her şey beklediğin hızda gerçekleşmediği için umutsuzluğa kapılıyorsun. Hayatın doğal bir ritmi olduğunu ve tek şansının sevgi, istek ve bağlılıkla çalışmak ve zamana zaman ayırmak olduğunu unutma. Sabırlı olmak ve hayatın ritmine ayak uydurmak, daha sakin, güzel konuşan ve şüphesiz daha mutlu bir insan olmanı sağlayacaktır.
2.Manzara Seçtin
Kendini enerjik ve kendine güvenen biri olarak tanımlarsın. Kendini sürekli olarak yeniden onaylamak, bölgeni işaretlemek ve kendini diğerlerinden ayırmak istiyorsun (özellikle çalışırken, alanınızı işgal etmeleri seni çok rahatsız ediyor). Muhtemelen çocukluğunda, doğası gereği olağanüstü bir insan olmana yardımcı olan ancak aynı zamanda çok rekabetçi olmana yardımcı olan başarıların için ödüllendirildin ve işte en büyük zorluğun tam olarak burada yatıyor. Biraz daha rahatlamak ve işinle ilgisi olmayan eğlence veya kültürel faaliyetler yapmak sana çok iyi gelecektir. Hayatını hafifletecek ve günlük aktivitelerini gerçekleştirmek için farklı bir yaklaşım edinmene izin verecektir.
3.Manzara Seçtin
Kendini, dünyanın nasıl işlediğini bilmek isteyen, çok mantıklı, kavrayışlı, çekingen ve bağımsız bir kişi olarak tanımlıyorsun. Çok gözlemci ve meraklısın ve bu nedenle ilginç bir sohbet edemeyeceğini düşündüğün veya hayatına çok az katkıda bulunan insanlara karşı çok az tolerans gösteriyorsun. Genelde duygularını ifade etmekten kaçınırsın çünkü onların seni savunmasız bıraktığını düşünürsün ve işte en büyük meydan okuman tam da bu noktadadır. Duyguların seni diğer insanlara dürüst bir şekilde bağlar. Bunları ifade etmekten korkma, çünkü dışsallaştırılmayan bir duygu içinde bir kırgınlığa dönüşür. Sevgi dilini kullan, hayatının nasıl ışık ve anlayışla dolduğunu göreceksin.
4.Manzara Seçtin
Kendini çok yönlü, aktif, doğal olarak iyimser ve bazı durumlarda hırslı, özgürlüğünü ve mutluluğunu sürdürmek, meşgul olmak ve her şeyden önce acıdan kaçınmak isteyen biri olarak tanımlıyorsun. Seni temsil edecek bir söz olsaydı, belki de "hayatı dolu dolu yaşa" olurdu. Paradoksal olarak, taahhütlerden kaçınırsın ve genellikle senin bitirdiğin şeylerden çok daha fazla başlayan şeyler vardır ve işte en büyük meydan okuman tam da burada yatmaktadır. Aktif zihnini sakinleştirmek, zamanını düzenlemek ve yalnızca tutabileceğin taahhütleri kabul etmek, yaşamında olumlu bir değişiklik yaratmaya başlamanın harika bir yoludur. Yeteneğin sınırsız, ancak büyük zaferlerin büyük tavizler gerektirdiğini unutma.

Share your Results: