Zaman Yolcusu 2019 Yılından Sonra Dünya’da Neler Olacağını Söyledi

Noah olarak kendini tanımlayan kişi yalan dedektörü testini geçtikten sonra genel olarak dikkatleri üzerine çekti ve zaman yolculuklarından bahsetti.

Noah, zaman yolculuğu hakkındaki tüm gerçeği anlatmak için 2030 yılından geldiğini söylüyor.

Modern evler ve uçan bir uzay aracıyla Las Vegas hakkında resimler ve video gösteren Noah 2060 ve 2120 yıllarında da kaldığını söyledi.

Videodaki gökyüzü, Noah’a göre, küresel ısınmanın geleceği nasıl etkilediğini gösteren sıradışı bir mavi-turuncu renk tonuna sahip.

Ancak, birçok kullanıcı videonun bariz eksikliklerini not etmekte başarısız oldu. Bu nedenle, örneğin, birçokları neden modern bir telefonun çekim için kullanıldığını merak ediyor.

Noah ayrıca birçok kez geçmişe de yolculuk yaptığını, ancak şimdiki zamanda sıkışıp kaldığını söyledi.

Noah aynı yaşta kalmak için yaşlanma karşıtı hapları aldığını iddia ediyor. Kendisinin göründüğünden daha yaşlı olduğunu ve 50 yaşında olduğunu söyledi.

Noah, 2019’da gördüklerini de paylaştı, örneğin:

– 2019 ve 2020’de insanların gezegenin farklı bölgelerinde giderek daha fazla UFO görmeye başlayacağını iddia ediyor.

-Bu yıl önemli icatlar bekleniyor. Nisan ayında robotik bir göz tanıtılacak ve haziran ayında bir çip felçli insanların tekrar yürümesine izin verecek.

Zaman gezgini uzak geleceğe dair de birkaç bir şey söyledi.

– Gelecekte Kimse kablo TV kullanmıyor.

– Televizyon var olacak, ama her şey kişisel cihazlarda olacak. Kablolu televizyon pek kullanılmayacak, bunun yerine insanlar çoğunlukla Netflix gibi gerçek zamanlı medya servislerini kullanacak.

– “Savaş olacak, ama bir dünya savaşı değil, küçük bir savaş olacak.”

– Kanser tedavisi çözülecek.

Kanser için tek bir tedavi olmayacak, çünkü bu hastalığın birçok biçimi var, ancak çok ciddi kanser türleri için tedaviler olacak.

– Bilim adamları Mars‘ta yaşayacak

İnsanlar 2028’de Mars’a varacaklar ve aynı zamanda yolculuk da açık olacak.

“İnsanlar Mars’ta yaşayacak ve araştırma yapacak.”

– Kimse Instagram‘ı kullanmayacak

Instagram artık kullanılmıyacak, ancak Snapchat popüler olmaya devam ederken, Facebook Watch da YouTube‘a alternatif olacak.

– Telefonların modası geçmiş olacak.

Gelecekte, insanlar telefonu bırakacak. Diğer yolları kullanacak örneğin vücuda yerleştirilmiş çipleri arayacaklar.

– İnsanlar uzaylılarla konuşacak.

“Uzaylıların varlığını doğruladık, ancak çok akıllı değiller. Şu anda, hükümet onlarla görüşüyor, ama biz tam olarak ne hakkında konuştuklarını bilmiyoruz. Gelecekte, insanlar kadar akıllı olan yabancılar ile temas kuracağız, ancak daha ileri düzeyde olacağız. “