Bir Mandala Seçin Ve Kişiliğiniz Hakkında Size Neler Söyleyebileceğini Öğrenin

Bu testle kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Tek yapmanız gereken sekiz mandaladan kendinize en yakın olan birini seçmek.

Bir Mandala Seçin

Bir Mandala Seçin Ve Kişiliğiniz Hakkında Size Neler Söyleyebileceğini Öğrenin
1.Mandalayı Seçtiniz
Mavi-pembe renkli mandala narin, yumuşak ve iyi huylu insanların tercihidir. Romantik, uysal, savunmasız ve alıcıdırlar. Yakın çevrelerine iyi bir şekilde bakıyorlar ve etraflarını azami özen ve dikkatle sarıyorlar. Bu tür samimi ve temiz ruhların hala aranması gerektiğinden, bu insanları "kırmamak" için kristal bir vazo gibi özenli ve nezaketli davranılmalıdır.
2.Mandalayı Seçtiniz
Leylak, mavi, beyaz ve siyah tonlarındaki Mandala, kendini adamış hayalperestlere aittir. Gerçeklerden uzak büyülü dünyalara inanırlar ve genellikle zihinsel olarak huzur bulmak için oraya giderler. Oldukça iyi bir dilleri var ama insanlarla iletişim kurmaktan pek hoşlanmıyorlar. Kalplerini, iç sesini, aşk felsefesini ve gizli bilgilerini takip ederler.
3.Mandalayı Seçtiniz
Bu parlak renkli mandala, bir gökkuşağını andırıyor. Esas olarak dış ve iç güzelliği, duygusallığı ve duyarlılığı ile ayırt edilenler tarafından seçilir. Bu insanların ruhla, enerjiyle ve yüksek titreşimlerle bağlantısı var, aktifler ve etkileşim için çabalıyorlar. Mutlular ve çok gülüyorlar. Genellikle nesillerin asırlık bilgeliğini miras alırlar.
4.Mandalayı Seçtiniz
Bu siyah-sarı-beyaz mandalayı seçenler uysal ve iyi huyludur. Harika arkadaşlar, sadece iyi niyetle hareket eden eğlenceli ve çekici kişiliklerdir. Olumlu düşüncelere ve sağlıklı bir özgüvene sahiptirler. Liderlik niteliklerine ek olarak güçlü bir karaktere ve her koşulda uyum yeteneğine sahiptirler.
5.Mandalayı Seçtiniz
Yeşil harika bir renktir, bu yüzden bu mandala genellikle doğayı seven ve toplumdan uzak durmayı tercih edenlerin tercihidir. Dürüst olmak gerekirse, genellikle doğaya kalıcı olarak çekilmek ve orada yaşamak isterler. Bu insanlar sağlıklı ve kaliteli bir yaşam tarzını savunurlar; maceracı, meraklı, duygusal ve sürekli çevrelerindeki dünyayı keşfetmek istiyorlar.
6.Mandalayı Seçtiniz
Siyah, turuncu, sarı - bu çok keskin, dikenli ve sıradışı bir mandaladır. Onu seçen insanlar ruhsal olarak gelişmiştir, beden ve ruh bakımından özgürdürler, girişimci, yaratıcı ve fiziksel olarak dayanıklıdırlar. Zekidirler ve genellikle gözle görülür bir başarıya ve hatta şöhrete ulaşırlar. Ek olarak, oldukça iyi rehber ve öğretmen olma yeteneğine sahiptirler.
7.Mandalayı Seçtiniz
Beyaz, siyah, kırmızı renkli mandala, boyalı bir ipek fulara benzer. Seçiminiz sabırsız olduğunuzu gösteriyor. Bu insanlar kararlıdır ve kendileri için zaten bir hedef belirlemiş ve yollarını seçmişlerse geriye dönüp bakmazlar. Bununla birlikte, genellikle saldırganlık, sinirlilik ve endişe gösterirler. Yine de, tüm engellerin üstesinden gelmelerine yardımcı olacak cesarete sahiptirler.
8.Mandalayı Seçtiniz
Bu mandaladaki kırmızı ve mavinin birleşimini seçen kişi, sakin, açık ve samimi bir romantik olarak karakterize ediliyor. Kırmızı, aşk ve duygularla ne kadar dolup taştığından bahsederken, mavi dengeyi gösterir. Böyle bir insan duygularını içtenlikle ifade eder, başkalarına yardım etmeyi sever ve sevdiklerine değer verir. Yaşam için mükemmel bir partner bile denebilir.

Share your Results: