Site icon Baykush.net

Sizi Kendine En Çok Çeken Bir Kartı Seçin Ve Manevi Mesajınızı Alın

Resimdeki kartlara dikkatlice bakın, sezginizin size yol göstermesine izin verin ve sizi kendisine en çok çeken bir kartı seçin.

Seçeceğiniz kartta, yaşamınız için, evrenin yaratıcı gücünün size teslim etmeye hazır olduğu tüm mutluluğu ve refahı elde etmenize yardımcı olacak güçlü bir mesaj var.

Bir Kart Seçin

Sizi Kendine En Çok Çeken Bir Kartı Seçin Ve Manevi Mesajınızı Alın
1.Kartı Seçtiniz
Günümüzde meydana gelen durumların her birini seçemeyeceğimiz açıktır, ancak onlara her zaman nasıl tepki vereceğimizi kesinlikle seçebiliriz. Sizi sınırlandıran öfke, mutsuzluk veya umutsuzluk gibi duygular varken, sizi daha iyi bir insan yapan, sizi ilerlemeye iten iyimserlik, sevgi ve inanç gibi duygular da vardır. Eğer sevgi yayıyorsanız sevgiyi çekeceksiniz, iyilik yayıyorsanız mutluluğu çekeceksiniz, eğer hayatınızda size iyi gelen her şeyin olmasını istiyorsanız, hayatınızı olumlu ve neşeli hareketlerle doldurun. Böylece evrenin bolluğunun ve ışığının her an ve her yerde olacağını göreceksiniz.
2.Kartı Seçtiniz
Zihniniz, düşüncelerinizi yansıttığınız büyük bir film ekranı gibidir. Gerçekten harika olan şey, yansıttığınız bu düşüncelerin her zaman gerçek dünyada gerçekleşmesinin bir yolunu bulmasıdır. Düşünceleriniz olumluysa, onları çoğaltın ve yatmadan önce her gün, gününüzde olan iyi şeylerin her birini gözden geçirin ve şükredin. Öte yandan, üzücü bir durum varsa veya istediklerinizin farklı bir şekilde olmasını istediyseniz, onları zihninize geri koyun, ancak sevgi ve pozitiflikle bunun olmasını istediğiniz şekilde hayal edin. Bu basit eylem, dünyanızı ve tutumunuzu dönüştürme gücüne sahiptir. Kollarınızı sevgi ile açma ve evrenin size vermek istediği tüm harika şeyleri alma zamanı.
3.Kartı Seçtiniz
Bu kart, mutlu olmanın, çevrenizdeki koşullara bağlı olmayan, yaşamın her günü yapılması gereken bir seçim olduğunu hatırlatmak için hayatınıza girer,ancak kesinlikle değiştiremeyeceğiniz durumlar olsa bile, her zaman farklı bir şekilde yaşama olanağına sahip olacaksınız. Mutlu olmanın zamanı geldi ve eğer böyle düşünüyorsanız bazı şeyleri görme şeklinizi değiştirmenin zamanı geldi: Hayatınızda problemlerden başka bir şey yokmuş gibi davranmayı bırakın, krizden değil fırsatlardan söz edin. Hayatınızdaki hayal kırıklığı her yeni günün bir öncekinden daha iyi olacağı, hayatınızın burada ve şimdi harika olmasına rağmen, en iyisinin henüz gelmediği inancı ile değiştirilir.
Exit mobile version