Site icon Baykush.net

Sihirli Bir Taş Seçin Ve Kişisel Mesajınızı Alın

Auranızın ne istediğini belirlemeye çalışan bir çok test vardır. Çeşitli kozmik enerjileri yayan 6 büyülü, farklı taşları sizin için topladık.

Her bir taşın auranızla etkileştiği, belirli koşullara uyum sağladığı veya iyileşmeye yardımcı olduğuna inanılmaktadır. Bu taşlara bakın, en çok sevdiğiniz birini seçin ve ruhunuzun neye ihtiyacı olduğunu öğrenin…

Bir Taş Seçin

Sihirli Bir Taş Seçin Ve Kişisel Mesajınızı Alın
1.Taş
1. Taşı seçerseniz, muhtemelen hayatınızda tutkulu bir ilişkiye ihtiyacınız vardır. Sizin enerjinizi tüketen bir şeyler var mı? Bu Taş güveninizi yeniden kazanmanıza ve tekrar güçlü hissetmenize yardımcı olabilir! kötü büyülere karşı koruma ve artan enerji seviyeleri için mükemmel bir taştır.
2.Taş
Eğer 2. Taşı taşı seçtiyseniz, muhtemelen doğayla ve kendinizle olan ilişkinizi yenilemeniz gerekecektir. Şu an, hayatınızdaki umudunuzu yeniden canlandırmalısınız. Belki bazı şüpheler yaşıyorsunuz ve size güzel bir insan olduğunuzu hatırlatacak bir şeylere ihtiyacınız var! Ayrıca insanların yüksek benlikleri ile iletişim kurmalarına da yardım eder.
3.Taş
3. taşı seçtiyseniz, muhtemelen kendinizi ihmal ettiniz ve stresli durumlara yenik düşmenize izin verdiniz. Bu taş, aurayı güçlendiren ve yenileyen mükemmel bir şifa taşıdır. Şifacılar, şifa yeteneklerini güçlendirmek için bu Taşı üzerlerinde bulundururlardı.
4.Taş
4. Taş, bizim ve duygularımız arasında sihirli bir köprü görevi görür. Bu Taş, uykusuzlukla savaşmaya yardım eder, kalplerimizin derinliklerine nüfuz etmeye, gurur ve öz güveninizi arttırmaya yardımcı olur.
5.Taş
Bu taşı seçtiyseniz, muhtemelen enerjinizi hemen şimdi topraklamanız gerekir. Meditasyon yapmanız ve hayatınızı daha iyi hale getirmenin bir yolunu bulmalısınız.
6.Taş
Çeşitli, rahatsız edici durumların duygularımıza ve yeteneklerimize zarar verdiği bir dünyada yaşıyoruz. Ametist, bizim için gerçekten önemli olanı algılamamıza yardımcı olur. Ayrıca hayal gücümüzün daha yaratıcı olmasını sağlar.
Exit mobile version