Site icon Baykush.net

Bir Tarot Kartı Seçin ve Kişisel Yaşamınızda Neler Bekleyeceğinizi Öğrenin!

Sezgilerinize güvenerek tarot kartlarından birini seçin ve yaşamınızda sizi nelerin beklediğini öğrenin!

Bir Kart Seçin

Zihnimiz,Bedenimiz ve Ruhumuz Her 7 Yılda Bir Bu Şekilde Gelişir
1.Kartı Seçtiniz
Eşinize ilgi göstermeye devam ederseniz, ilişkiler gelişecektir! Kraliçe tahtta oturur, bir elinde değnek ve diğerinde ayçiçeği tutar. Bu kartın anahtar kelimeleri “mutluluk”, “tutku” ve “ilgi” dir. Eğer bir çiftseniz, eşinize onu ne kadar önemsediğinizi göstermelisiniz. Bu, ayçiçeği tohumlarının büyümesine dikkat etmek gibidir. Eğer sevgilinize daha fazla dikkat ederseniz, gerçek ve derin bir ilişkiye güvenebilirsiniz. Birlikte çok zaman geçirmeye çalışın, ciddi konuşun. Ayrıca birlikte yeni bir şeyler yapın! Ayçiçeği “hayallerinin kadınıyla / hayallerinin erkeğiyle tanışma fırsatını” temsil ediyor. Bekarsanız, cesur olun ve kalbinizi sevmek için açın. Belki de hayallerinin kız / erkek ile bir ilişki başlatacaksınız.
2.Kartı Seçtiniz
Tutkulu aşk bir alev gibidir! Bu kart “tutkuyu" temsil eder. Tutkulu aşk bekleyebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, eşinizin size inanılmaz derecede aşık olduğunu kesin olarak söyleyebiliriz. Birbirinizi derinden seviyorsunuz. Ancak, kendinizi sevgiyle kaybetmemeye dikkat edin! Eğer bekarsanız biriyle tanışacaksınız. Kalbinizde birileri var, ama gerçek duygularını ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Korkmayın! Sevdiğiniz kişiye olan sevginizi dilediğiniz kadar ifade edin.
3.Kartı Seçtiniz
İlişkiyi siz yöneteceksiniz! Bu kart gücü ve sabrı temsil ediyor. Biriyle ilişki içindeyseniz, inisiyatif alırsınız. Her şey beklediğiniz gibi olacak. AMA çok güçlü olmamaya dikkat etmelisiniz. Bildiğiniz gibi bir ilişkide iletişim ve iyi denge önemlidir. Yalnızsanız, ancak birini seviyorsanız, yakında kalbini fetheteceksiniz! Öte yandan, teslim olmaya karar verirseniz, onu kolayca unutabilirsiniz. Bu gerçekten sizin kararınıza bağlı!
Exit mobile version