Site icon Baykush.net

Bir Kalp Seç Ve Şu Anki Aşk Hayatını Etkileyen Geçmiş Yaşam İlişkisi Sorunlarını Öğren

İlişkilerinde aynı tekrarlayan kalıpları yaşıyorsan, bunun geçmiş yaşam sorunlarınla ilgisi olabilir. Zorluklarımızın çoğu geçmiş yaşam deneyimlerinden gelir.

Bu zorluklar, ruhun o alanda tamamlanması için hala daha fazla iyileşmeye ve anlayışa ihtiyaç duyabilir.

Üzerinde çalışmak için elinden gelenin en iyisini yapmış olsan bile, bu ortak temaların yaşamında hala mevcut olduğunu bilmenin huzurunu getirebilir. Ruhunun bu deneyimlerden büyümek için bu zorlukları seçtiğini hatırlamalısın.

Hayatında tekrar eden bir tema olması, hayatın boyunca o alanlarda acı çekeceğin ve rahat nefes alamayacağın anlamına gelmez. Kişisel bilgin ne kadar derin olursa, bu zorluklar ortaya çıktıkça üstesinden gelmen o kadar kolay olacaktır.

Bu tekrarlayan kalıpları yaşıyorsan, geçmiş yaşam problemlerinle bir ilgisi olabilir.Resimdeki kalplerden birini seçerek geçmiş ilişki sorunlarının neler olduğunu öğrenebilirsin

Bir Kalp Seç

Bir Kalp Seç Ve Şu Anki Aşk Hayatını Etkileyen Geçmiş Yaşam İlişkisi Sorunlarını Öğren
1.Kalbi Seçtin
Önceki yaşamında başarılı ve zengin olduktan sonra yoksulluk içinde yaşadın, etrafındaki insanlar iyi niyetinden yararlandı ve sonunda sana neredeyse hiçbir şey bırakmadı. Bu günlerde, başkalarına güvenmek ve dürüstlüklerine inanmak senin için zor. Ve bu tam olarak bir ilişkide aradığın şey. Bu seni şüphelendirmiş olabilir. Duyduğun her şeye inanmamak akıllıca olsa da, başkalarından aşırı derecede şüphelenmenin sağlıksız olduğu ve seni bir keşiş haline getirebileceği bir zaman gelir. Duruma biraz zaman ver ve kendi kendine gelişmesine izin ver.
2.Kalbi Seçtin
İnsanların ekstra yol kat ettiklerini ve seninle anlaştıklarından daha fazlasını aldıklarını hiç fark ettin mi? İlişkindeki zorluklardan biri, fikirlerinde nasıl güçlü kalacağını, kendine söz vermeyi ve hayır demek istediğinde 'hayır' demeyi öğrenmektir. Geçmiş bir yaşamda, onaylanmaya o kadar açtın ki herkese evet dedin ve kimliğini kaybettin çünkü herkese, her yere uyum sağlamak istedin. Buradaki zorluk, sınırlarını belirlediğinde herkesin bundan hoşlanmayacağıdır, ancak bunu yapmak önemlidir, aksi takdirde bitkin düşersin, herkesi memnun etmeye çalışır ve sağlığından ödün verirsin. Kararlı ol, zamanla, 'hayır' derken çok suçlu hissetmeyeceksin ve bunu yaparken çok daha sakin olacaksın.
3.Kalbi Seçtin
Bu hayatta, toksik insanlarla ve durumlarla bağlarını kopararak mücadele ediyorsun. Bu kavga, insanların uyarılmadan hayatından alındığı önceki bir yaşamdan geliyor. Bu diğer hayatta kendini yalnız hissettin çünkü yakın olduğun insanlar onları senden çok çabuk aldılar. Bu hayatta sağlıklı, sevgi dolu ve dengeli ilişkilerde eksiklik olmayacak, bu yüzden kaos ve toksisiteden uzaklaşmak sorun değil. Bunun ancak elde edeceğin şey kadar iyi olduğuna inanmak, üzerinde çalışman gereken bir şeydir. Mutlu değilsen, sağlıksız bir durumdan çıkmak ve kendine iyileşmek için zaman vermek ve ardından kalbini açmak en iyisidir çünkü diğer tarafta seni bekleyen çok mutlu ilişkiler var.

Share your Results:

Exit mobile version