Site icon Baykush.net

Aşkı Bulmak İçin İhtiyacınız Olan Hazineleri Keşfedin

Hepimiz her gün biraz öğreniyor ve büyüyoruz, daha iyi yaşamak için yavaş yavaş olgunluk ve bilgelik kazanıyor, bizi mutlu eden şeyleri arıyoruz.

Hepimiz farklı hedefler peşinde koşuyoruz, ancak hepimizin ortak bir noktası var – aşk arayışı. Kim sevilmek istemez ki? Ancak biriyle tanışmak için önce kendi içimizde rahat hissetmeyi öğrenmeliyiz ki bu bazen sorun olabilir.

Kendimize karşı nazik olmanın en önemli parçalarından biri, kendimizde bulup geliştirmemiz gereken şeyi nasıl belirleyeceğimizi bilmektir. Bu test, kendinizi rahat hissetmek ve aradığınız aşkı bulmak için hangi iç hazineyi taşımanız gerektiğini bulmanıza yardımcı olacaktır.

Bunu yapmak için resimdeki incilerden birini seçmeniz gerekiyor. Seçimleriniz, hayatınıza büyük sevgiyi nasıl çekeceğiniz konusunda size önemli bilgiler verecektir.

Bir İnci Seçin

Aşkı Bulmak İçin İhtiyacınız Olan Hazineleri Keşfedin
1.İnciyi Seçtiniz
Çok fazla yaşam deneyimi biriktirmiş bir insansınız. En olumsuz durumlardan geçtiniz ve her zaman tüm engelleri aşıp her yeni macerada biraz büyüyebildiniz. Aşk yaşamaya hazır görünüyorsunuz, ama hayat kendinize bir güven hazinesi çıkarmanız gerektiğini söylemek istiyor. Evet, sizi sonsuza dek hayal kırıklığına uğratan kötü insanlarla tanıştınız, ama hayatta acıdan çok daha fazlası var. Kendinizi sevmenize ve sevilmenize izin verin, kalbinizin etrafındaki duvarı kırın. Böylece hayatınızdaki değişikliklere şaşırabilirsiniz. Kendinizi sınırlamayın, doyurucu ve mutlu bir hayat yaşamak için doğdunuz.
2.İnciyi Seçtiniz
Siz fedakarlığın somutlaşmış halisiniz. Kendinizden çok başkalarını önemseyen, karşılığında alabileceğinizden daha fazlasını sunan birisiniz. Merhamet ve nezaket, bir kişinin geliştirebileceği en iyi niteliklerden bazılarıdır, ancak bu bilgelik gerektirir. Aşkı bulmak için çıkarmanız gereken iç hazine, sınırları koymayı öğrenmektir. Eğer tek başınıza kendinizi tamamen bir ilişki içine verirseniz, asla mutlu yaşamazsınız. Kendi rolünüzü yapın, ancak diğer kişinin de aynısını yapmasına izin verin. Aşk kolektif bir çabadır. Partnerinizin büyümeyi,kendisi ve sizin için daha iyi olmayı öğrenmesine izin verin, ancak o zaman aşk dürüst ve mutlu olabilir.
3.İnciyi Seçtiniz
Çok inatçı bir insansınız ve fikrinizin her zaman doğru olduğundan eminsiniz ve kendinizi diğerlerinden daha iyi tanıdığınızı düşündüğünüz için tavsiyelere pek uymayacaksınız. Bu davranış muhtemelen yaşadığınız travma ve acıdan sonra oluşturulmuş bir savunma mekanizmasıdır, ancak yeniden değerlendirilmesi gerekir. Aşkı bulmak için bulmanız gereken hazine hoşgörüdür. Hoşgörü ve sabır olmadan herhangi biriyle gerçekten bağlantı kurmak imkansızdır. Tüm insanlar farklıdır ve bir noktada başa çıkmanız gereken anlaşmazlıklar olabilir, aksi takdirde ne kadar iyi olursa olsun sevgiyi sürdüremezsiniz. Sevdiğiniz kişiyle mutlu olmak için her şeye sahipsiniz ama en büyük sorununuz kendinizle.
Exit mobile version